Wednesday, October 14, 2015

Joobes part sattus pubikaklusesse


Suurbritannias Devoni linna pubis toimunud kakluses lendasid toolide ja rusikate asemel hoopis suled ja karvad, sest omavahel läksid tülli purjus hani ja perekoer.

Hani Star, kes armastab aeg-ajalt pubi omaniku Barrie Haymaniga natuke õlut libistada, sattus sulgipidi kokku koer Meggie´iga. Kakluse tagajärjel pidi Hayman linnu katkise noka tõttu arsti juurde viima, vahendab The Mirror.

Haymani sõnul kosub Star tublisti ega ole sündmusest eriti löödud. Hayman muretses eriti seetõttu, et Stari abiga kogutakse pubis heategevuseks raha ning katkine nokk lõpetaks linnu karjääri. Veterinaaride sõnul ei ole muretsemiseks põhjust.

Hayman ja Star on juba tibust alates suurepäraselt läbi saanud. Algul kandis Hayman lindu taskus ning pakkus talle õlut. Üsna pea sai lind Devoni linnas kuulsaks ning nii hakkas ta kikilipsu kandes erinevates pubides käima ja kogus veelgi enam kuulsust.












 
 
Allikas: PM; Huffington Post

1 comment:

  1. Looking to Buy Google Places Reviews for your business. These reviews are very important for your business as Reviews on Google provide valuable information about your business, to both you and your customers. Business reviews appear next to your listing in Maps and Search, and can help your business stand out on Google. It will help your business to grow vertically with the help of Google Reviews.

    ReplyDelete