Friday, July 17, 2015

Orav sattus baaris hoogu

Sam Boulter arvas, et tema Eveshamis asuvat baari on rüüstanud vargad, aga selgus, et pahalaseks oli hoopis ülekäte läinud orav.

Loom oli suutnud tühjendada terve õllevaadi, ajanud ümber pudelid ja klaasid ning tuuseldanud klaasialuste, kõrte ja raha sees.

Boulter ja kaks külastajat ajasid ligi tunni pahalast taga, enne kui suutsid ta meeste tualettruumis nurka ajada ja kinni püüda. Boulter sõnas, et hommikul tööle tulles arvas ta, et baaris on käinud vargad, ent siis nägi ta pisikest ja üsna purjus oravat.

«Ma pole iial midagi sellist näinud! Ta oli jooksnud mööda riiuleid ja ajanud maha kõik pudelid ning kuidagi lahti keeranud õllevaadi kraani.»

Orav oli ringi joostes ka ise maha voolanud õlut joonud ja päris purju jäänud. «Ma pole iial purjus oravat näinud,» sõnas mees portaalile dailymail.co.uk.

Paharet leiti meeste tualettruumi prügikastist ning Boulter viis loomakese välja. Tekitatud kahjuks hindab mees ligi 430 eurot, mis mehe jaoks on «loodetavasti vaid kord elus juhtuv õnnetus.»

Boulter, kes on 12 aastat baaris töötanud, sõnab, et tal on olnud küll ülekäte läinud baarikülastajaid, ent orav oli neist kõige hullem.


Allikas: PM

No comments:

Post a Comment